MEDLEM

Under mer än 30 år har Hjärntrusten erbjudit mötesplatser där representanter för akademi och näringsliv har kunnat diskutera ledarskapsutmaningar under fördjupade och förtroliga former. Genom åren har drygt 500 personer medverkat.

HUR FUNGERAR EN HJÄRNTRUST

Som medlem i en hjärntrust deltar du i en grupp med max nio erfarna och kunniga personer med liknande chefsbakgrund som du själv men från andra branscher. Varje hjärntrust leds av en erfaren trustledare.

Deltagarna utnyttjar trustens samlade erfarenheter och kontakter. Det är ofta ensamt att vara chef och det är svårt att få tid för reflektion. Genom att få diskutera med andra chefer får du möjlighet att fatta kloka och strategiskt viktiga beslut.

Deltagarna erbjuds också att delta i Hjärntrustens seminarier och får tillgång till Hjärntrustens experter även utanför trustmötena. Att delta i en hjärntrust är utvecklande och kompetenshöjande och skapar värdefulla professionella kontakter. Vilka får vara med? Vi vänder oss till företagsledare och chefer på olika nivåer, som har personalansvar.

VILL DU VETA MER?

Vill du fråga eller veta mer om att bli medlem i en hjärntrust, så är du alltid välkommen att kontakta oss.

 

KONTAKTINFORMATION

Tel. +46 46-15 10 80
info@hjarntrusten.se

 

SE VILKA FÖRETAG SOM FINNS I HJÄRNTRUSTERNA

Möt våra trustledare och samarbetspartners här.

 

Intresserad av att bli medlem?

Klicka nedan för att läsa lite mer om oss.

Läs mer

Kompetens-
utveckling

Hos oss erbjuds du såväl professionell och affärsmässig som personlig utveckling i ett mindre fördjupat format.

 

Läs mer

Våra trustdeltagare
är utvalda

Vi handplockar våra deltagare från olika verksamheter och branscher för att få olika perspektiv, erfarenheter och personligheter i våra truster.

Läs mer

Inspiration och
nya kontakter

Inom ramen för Hjärntrustens verksamhet anordnar vi seminarier, work shops och andra fora för våra deltagare och vårt nätverk.

Läs mer

Current News & Articles

Det är en otroligt givande öppenhet inom Hjärntrusten. Redan efter ett par möten är ”garden” långt nere och folk pratar, ber om råd och diskuterar sin situation rakt och öppet.

Eva Östling, VD för Visita

En styrka med Hjärntrusten är att man kan få en ’second opinion’ kring viktiga beslut och frågor. Ofta är man ju rätt ensam, så att få diskutera med likasinnade är verkligen värdefullt.

Peter Berntson, koncernchef på Swedwood International AB (inom IKEA)

Det viktigaste med Hjärntrusten är det nätverk man får. Det är intressant och tankeväckande med utbytet av åsikter. För en gammal branschräv som mig är det givande att få ett nytänkande från andra branscher.

Sture Östlund, regionchef region Syd, NCC