Hjärntrusten följer noga utvecklingen av coronaviruset och de rekommendationer som Folkhälsomyndigheten ger. På grund av utvecklingen tvingas Hjärntrusten ställa in workshopen den 23e november. Nytt datum meddelas inom kort.

________________________________

Parksters slogan är ”Enklare parkering – utan extra kostnad”. Med en parkeringsapp möjliggörs en smidigare parkering med fokus på enkelhet för kunden. Utöver etableringen i Sverige växer Parkster snabbt i Tyskland och nya etablering är att vänta. Parkster föddes i Lund 2010 utifrån erfarenheterna av några frustrerande p-böter. Henrik Hallgren, initiativtagare, VD och huvudägare av Parkster valde att göra något åt saken och idag är man ett snabbt växande bolag med 35 anställda i två länder och med en omsättning på ca 500 MSEK.

Uppmärksamheten kring Parkster har varit stor med priser som årets framtidsgasell i Dagesn industris gaselltävling 2019, med på Financial times lista över de mest snabbväxande 100 företagen i världen 2019, samt ”Newcomer of the Year” utsedd av Tysksvenska Handelskammaren 2019.

Parkster är ett exempel på ett företag som snabbt förändrar en bransch som under lång tid bestått av några stora dominerande aktörer som har svårt att snabbt ställa om!

Välkomna att lyssna och diskutera dessa frågor under vårt seminarium på Råbylunds Gård.

Varmt välkomna,
Håkan K Pålsson