Parksters slogan är ”Enklare parkering – utan extra kostnad”. Med en parkeringsapp möjliggörs en smidigare parkering med fokus på enkelhet för kunden. Utöver etableringen i Sverige växer Parkster snabbt i Tyskland och nya etablering är att vänta. Parkster föddes i Lund 2010 utifrån erfarenheterna av några frustrerande p-böter. Henrik Hallgren, initiativtagare, VD och huvudägare av Parkster valde att göra något åt saken och idag är man ett snabbt växande bolag med 40 anställda i två länder och med en omsättning på ca 750 MSEK.

Uppmärksamheten kring Parkster har varit stor med priser som årets framtidsgasell i
Dagens Industris gaselltävling, med på Financial Times lista över de mest snabbväxande 100 företagen i världen samt ”Newcomer of the Year” utsedd av Tysksvenska Handelskammaren.

Parkster är ett exempel på ett företag som snabbt förändrar en bransch som under lång tid bestått av några stora dominerande aktörer som har svårt att snabbt ställa om. Hur har Parkster gjort för att lyckas, vilka utmaningar har man stött på, hur har konkurrenterna svarat upp och hur ser man på den närmaste framtiden?

Välkomna att lyssna och diskutera dessa frågor under vårt seminarium på Råbylunds Gård.

Hälsningar
Håkan K Pålsson