// Dagens seminarium är inställt på grund av sjukdom. Vi beklagar detta. Nytt datum 31/1 – 2022!//

 

Efter ett drygt år på Malmö Högskola tröttnade Ali Eftekhari och började arbeta extra på nattklubb i Lund. Erfarenheten och kontakten ledde vidare till anställning och sedan delägarskap i eventbolaget Öresundsgruppen med bas i Malmö-Lund regionen.

Här föddes ideerna på större event med kända artister inom elektronisk kommersiell musik och 2009 hade man David Guetta, en mycket stor artist och DJ på Slagthuset i Malmö. Året därpå bjöd man in Tim Bergling mer känd som Avici som dragplåster. Arrangemanget växte och 2011 hade man Avici på Malmö Arena.

Arrangemangen utvecklades, relationerna med musikerna fördjupades och flera bjöds in under samlingsnamnet Big Slap som arrangerades under flera år. Nästa år, 2022, kommer Big Slap XL genomföras i Nyhamnen i Malmö – det största evenemanget någonsin i Malmös historia med ca 80 000 besökare och med världsartister som Justin Bieber och Martin Garrix.

Ali Eftekhari arbetar numera i en stor internationell organisation, All Things Live, som köpte upp Öresundsgruppen våren 2020. Han är business manager till Steve Angelo, medlem i Swedish House Mafia samt erkänd välgörenhetsentreprenör.

Kom och lär om den kommersiella elektroniska musikens födelse, om livet och arbetet bakom de stora arrangemangen, om kontakterna med de stora artisterna samt om samarbetet med Steve Angelo och välgörenhets entreprenörs skapet!

Varmt välkomna till ett intressant och aktuellt seminarium på Råbylunds Gård (bjud gärna med ungdomarna).

Håkan K Pålsson.